Gastblog door Peter en Gerry

Gastblog door Peter en Gerry

Achter de grote gele Laro rijden is een feest op zich. Mensen draaien hun hoofd om en zwaaien vrolijk als ze de Land Rover met een kano op het dak langs zien rijden. Jasper, Kim en Lara nodigen uit tot een leuke ontmoeting. We kamperen negen dagen lang samen op verschillende campings in de KleinKaroo, Stellenbosch,Knysna en Addo.

In Knysna tijdens een braai met Pete en Sylvia, overlanders uit Engeland, en Paul, een kano maatje van Jasper uit Zuid Afrika, vertelt Gerry enthousiast dat ze in Nederland dichtbij de Duitse grens in een very nice township woont! Het Tuindorp in Hengelo is ook een prachtige garden village!

In Addo doen we een dag én nacht Game Drive. Overdag met eigen auto en s’avonds met een Safari Jeep. Zo’n safari maakt heel wat emoties los. We staan oog in oog met wilde dieren, soms op verrekijker afstand, maar ook beangstigend dichtbij. Zebra’s steken rustig voor je auto de weg over. Een kudde olifanten op een paar meter afstand; de jongen drinken uit de prachtige borsten tussen de voorpoten. Ook de eenzame mannetjes maken indruk,vooral op Kim en Gerry. ‘Kijk wat een leuter’ roept Gerry. Volgens Kim stofzuigt hij ermee: ‘hij komt tot op de grond’.

Na twee heerlijke weken, het was echt quality time,splitsen onze wegen. Bij de kruising tuuteren we naar elkaar, zwaaien en gaan ieders ons weegs. Jasper en Kim gaan door Addo Elephant Park nieuwe avonturen tegemoet en Peter en Gerry rijden in drie etappes de gardenroute terug naar Kaapstad. Bij Derk,Nienke,Just en de net geboren Mels&Otis is de laatste stop.

Liefs en tot gauw in Nederland.

Gerry&Peter

SONY DSC

6 gedachten over “Gastblog door Peter en Gerry

  1. Wat een mooie impressie van een unieke reis, thnx voor het delen 🍀 Geniet van het vervolg en de terugreis alle vier. Gelukkig is Lara mans genoeg om de wereld te tonen 😍👋👋

  2. Vanochtend heb ik nog een keer het reisverslag van Japan van Aukje voorgelezen aan Peter,.Zo herkenbaar ,het dagritme de humor het samen genieten met Jasper en Kim,Terwijl wij na 1 dag al 400 km verder zijn, zijn Jasper en Kim in Addo blijven hangen, om nieuwe vrienden.te maken en nieuwe avonturen te beleven.Echte wereld reizigers, die het ritme van hun reis laten afhangen van wat ze op hun pad tegen komen .Een feestje om van dichtbij mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *