Wie is Lara?

Wie is Lara?

Dit is Lara. In 2016 was het liefde op het eerste gezicht. Na 1,5 jaar noeste arbeid, wat hulp van vrienden en familie is Lara klaar om de reis van haar leven te maken.

 

Hieronder een rondleiding:

 

5 gedachten over “Wie is Lara?

 1. Maar er een mooie reis van en geniet van de bijzondere momenten die jullie zeker mee zullen maken.
  En ja, met een Landrover moet het altijd wel lukken 🙂
  groetjes,
  Rob (Landro.nl)

 2. Leuk dat we jullie avonturen kunnen volgen. De eerste testen doorstaan, op naar t grote avontuur. Een fantastische rei toegewenst. Wij blijven natuurlijk afgunstig achter.

 3. Hee luitjes, hierbij als oudbewoner mijn complimenten voor de supermooie opknapbeurt die jullie de laro hebben gegeven. Wij zijn al die jaren superverliefd op onze ambu geweest en nu zijn we ook superblij dat deze mooie auto in handen is gekomen van mensen die er ook weer verliefd op zijn. Geweldig hoe jullie het gedaan hebben. Heel veel plezier ermee. Je gaat er vast nog lang van genieten!
  Martha en ook de groetjes van Bettie

  1. Hoi Martha! Wat leuk om ook een bericht van jou te krijgen. Dank voor de complimenten! We zijn zo blij dat we Lara hebben gevonden, en jullie dus ook :). Je merkt goed dat de auto met liefde is onderhouden. Ze is nu weer in Nederland en we zijn al weer wat weekendjes met haar op pad geweest. Het plan is zeker weten om nog veel jaar van haar te genieten. Een fijne zomer gewenst dames. We hopen dat jullie met een nieuwe auto wederom prachtige plekken gaan ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *